Informatie

Wat is de Fitness, Bootcamp & Health vakantie?

Onze Fitness & Health vakantie is voor iedereen die lekker een week of weekend wilt genieten van sporten, gezonde voeding en gezelligheid.
Iedereen is welkom om mee te trainen. Alle leeftijden (18+) en fitness levels zijn welkom om mee te doen. Of je nou beginner bent of gevorderd, je doet op je eigen niveau mee.
Iedereen komt hier met zijn of eigen redenen: gewoon lekker sporten, fitter worden, wat afvallen, en de handvaten krijgen voor een gezonder en fitter leven. En natuurlijk ook om een geweldige leuke tijd te hebben en gezond bezig te zijn op een heerlijke locatie. In deze week of weekend neem je deel aan een dagelijks sportprogramma bestaande uit verschillende groepstrainingen en een personal training.

Belangrijk! Aan dit programma deelnemen is niet alleen gericht op het sporten tijdens de vakantie zelf, maar juist ook de begeleiding en handvaten die wij per person (per doel) aanreiken om zelf mee verder te gaan thuis. Je krijgt persoonlijke begeleiding ook na de vakantie!

Locatie

De Villa waar wij verblijven is gelegen in een mooie omgeving tussen 2 parken in Arnhem, vlakbij de natuur met de Veluwe en het centrum dichtbij. 

De villa is in moderne stijl gebouwd, biedt een ruime gezamenlijke woon/eet kamer,  ontspan kamers, een sauna en whirlpool, een dakterras, een grote tuin met terras en heeft 7 slaapvertrekken. De villa normaliter ook als woonhuis gebruikt wordt heerst er in de kamers een huiselijke sfeer.

Bij aankomst wordt je door ons ontvangen met een welkomstdrankje en hapje en krijg je je kamer toegewezen. Wanneer iedereen er is krijg je wat meer informatie over het programma van je week of weekend.

  

Arnhem is een stad en gemeente in Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Gelderland en van het voormalig hertogdom Gelre. De gemeente Arnhem heeft 157.660 inwoners per 31 mei 2018. Naar inwonertal is Arnhem de derde gemeente en de tweede stad van Gelderland.

Kijk hier voor meer informatie over Arnhem.

Openingstijden

Maandag – vrijdag 8.00 – 23.00
Zaterdag 9.00 – 17.00

Zondag Gesloten

E-mail

Wij zullen uw e-mail binnen 24 uur beantwoorden.

Kom lekker genieten van sporten, gezonde voeding en gezelligheid!