over-fitnessvakantie

Over fitnessvakantie

De Arnhem Fitness Bootcamp is geschikt voor iedereen. Alle leeftijden (18+) en fitness levels zijn welkom om mee te trainen. Iedereen komt hier met zijn of haar eigen doel voor ogen zoals fitter worden, gezond te eten en te genieten of om misschien de handvaten te krijgen voor een gezonder en fitter leven. En natuurlijk ook om een geweldige leuke tijd te hebben en gezond bezig te zijn op een heerlijke locatie.

Wil jij lekker sporten tijdens je vakantie? Wil je ook heerlijk relaxen en genieten van gezond eten? Dan is onze Fitness & Health vakantie waarschijnlijk iets voor jou omdat het aan alle facetten voldoet!  

 

Wie heeft er nou eigenlijk nog tijd om naar de sportschool te gaan of om te gaan hardlopen? Wanneer je er wel aan toe komt, heb je misschien vaak totaal geen motivatie. Het fijne aan het Fitness Bootcamp programma is dat je dan tijd vrij hebt gemaakt uit je drukke schema thuis om echt serieus aan de slag te gaan met je fitness en gezondheid, en er is altijd iemand om je te ondersteunen (persoonlijke trainers, groepstrainers, onze begeleiding en natuurlijk mede sporters!)

Wat je thuis moeilijk kunt bereiken, is met dit Fitness programma gewoon in Nederland wel mogelijk! Het Fitness Bootcamp programma in Arnhem, gesitueerd in een grote villa met Sauna en Jacuzzi, biedt alle dagen van je vakantie toegang tot kennis over sporten en voeding en professionele trainers die jou in korte begeleiden naar een gezond en sportief leven of jouw grenzen laat verleggen.

Iedereen is anders en iedereen heeft verschillende doelen. Sommige zetten de eerste stap naar een fitter leven, en anderen zijn al goed op weg. Nog andere deelnemers willen een sixpack en sommigen willen zich weer gezond voelen of afvallen. Hoe dan ook, je krijgt alle handvaten om jouw doelen, ook na de vakantie verder te behalen!

‘’Of je nou beginner bent of gevorderd, het maakt niet uit! We gaan je grenzen verleggen en je helpen naar de volgende stap in een gezonder en sportief leven. Elke dag wordt je uitgedaagd en na deze vakantie krijg je alle hulp van ons om zelf door te gaan!”

Jordy Soer & Annelies van Gelder

Wil je meer uit je vakantie halen?

Tijdens onze fitness vakantie doe je mee aan yoga, fitness, bootcamp, goepslessen en nog veel meer! Je leert ook de omgeving goed kennen. Wij verzorgen het eten, de trainingen, de experts en jij levert de energie!