Wie zijn wij

Personal trainer als begeleider

Wij zijn Jordy Soer en Annelies van Gelder, beide personal trainer en eigenaren van Personal Fitness Nederland vestiging Arnhem, Gelders Sportplezier en Fitness & Health vakantie Nederland.  

 

Annelies van Gelder

Leeftijd: 30 jaar.

Opleiding: Sport en gezondheid, voedingsdeskundige, personal trainer, Senioren sport.

Functie: eigenaar

 

Jordy Soer

Leeftijd: 28 jaar

Opleiding: Sport en gezondheid, Personal Trainer, 

Functie: eigenaar

 

Wij hebben van onze passie ons beroep gemaakt. We hebben jarenlange ervaring in Personal training, groepstrainingen voedingsbegeleiding en coaching. Dit gebruiken wij nu om andere mensen te helpen.

Bij Personal Fitness Nederland begeleiden wij mensen in Arnhem met het behalen van zijn of haar doel. Dit doen we door middel van groepstrainingen, personal training, voeding en coaching. We zorgen voor een levensstijl verandering.

Bij Gelders Sportplezier geven wij sportlessen aan 50-plussers waarbij ook plezier heel belangrijk is. Dit zijn binnen en buiten lessen. Bij de binnen lessen is er elke week een andere (bal)sport. Buiten geven wij walking bootcamp lessen waarbij men stevig wandelt met kracht en conditie oefeningen tussendoor.

Bij Fitness & Health vakantie geven wij men een onvergetelijke sportieve en gezonde ervaring waarbij je ook nog heerlijk kan relaxen en kan toewerken naar een bepaald doel voor jezelf.  

Tijdens de vakantieweken maak je bij de lessen ook kennis met Donny van Ramshorst, hij werkt sinds mei 2018 als trainer/coach voor ons in de fitnessstudio en bij Fitness & Health vakantie Nederland.