waarom-een-fitnessvakantie

LEKKER ACTIEF BEZIG ZIJN TIJDENS JE VAKANTIE!

Tijdens deze Fitness & Welness vakantie doe je mee aan verschillende groepslessen zoals fitness, bootcamp, boksen, core training, HITT training, conditie training en nog veel meer. Ook krijg je een 1 op 1 Personal Training. Onze lessen geven je energie en zorgen ervoor dat mindset de hele week goed is.

LEKKER ONTSPANNEN IN EEN LUXE VILLA!

Tijdens je vakantie wil je ook lekker ontspannen. Dat kan in onze luxe villa met verschillende ontspan kamers, een sauna, een bubbelbad, een mooi dakterras en een grote tuin. Als het weer het toelaat kun je ook gebruik maken van het zwembad. Er wordt gezonde voeding all inclusive aangeboden. Je gaat ook eten zelf klaarmaken. Daarnaast kan je heerlijk genieten van de mooie omgeving rondom de Villa in de parken, bossen en de stad zelf. Je bent van alle gemakken voorzien!

Lekker genieten van gezond eten

Tijdens de Fitness & Heath vakantie kan je lekker genieten van gezonde voeding. Het eten wordt voor het grootste gedeelte verzorgd. Natuurlijk kan je ook helpen met koken. Je kan de hele dag door ook je eigen eten kiezen. Bij vakantie hoort ook een keer lekker uit eten en gezellig een biertje of wijntje drinken. Je kiest zelf wat bij je past!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Tijdens de hele week krijg je van ons persoonlijk begeleiding op het gebied van sporten, voeding en coaching. De persoonlijke interactie en gesprekken zorgen ervoor dat je op alle gebieden zo goed mogelijk wordt geholpen. Ook krijg je een echte 1 op 1 training met een Peronal Trainer. Van te voren wordt er een kort kennismakings gesprek gedaan om achter jouw wensen te komen. Alle hulp wordt geboden om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Coaching na afloop van de vakantie!

Het is mooi dat je tijdens de vakantie goed bezig bent en resultaat behaald, maar wil je door pakken dan bieden wij alle hulp die nodig is. Naar aanleiding van jouw wensen kan je voedingsadviezen, trainingsschema's en coaching van ons blijven ontvangen.

NIEUWE MENSEN ONTMOETEN!

Hoe leuk is het om nieuwe mensen te ontmoeten die zelf ook sportminded zijn of de stap willen zetten naar een sportiever en gezonder leven. Tijdens de groepslessen krijg je meteen een band wat de week ontzettend leuk maakt. Buiten het sporten om kun je leuke dingen samen doen.

FITTER WORDEN EN RESULTAAT ZIEN NA DEZE VAKANTIE!

Bij aankomst krijg je een gezondheidscheck waarbij we een aantal metingen doen. Vlak voor vertrek krijg je deze metingen nog een keer en zie je welk resultaat je hebt behaald. Je bent niet alleen actief bezig maar je wordt ook fitter. Je doet mee op je eigen niveau. We gaan wel wat grenzen verleggen. Hoe mooi is het dat je fitter terug komt van je vakantie. Je kan daarna ook thuis verder gemotiveerd aan de slag! Passend bij jouw doel kan je van ons een voedingsadvies, trainingsschema’s, en alle kennis krijgen die je nodig hebt!