Win een All-Inclusive Fitness & Health vakantie

Win een All-Inclusive Fitness & Health vakantie

Wij geven een fitness & health vakantie t.w.v. €825,- voor jou en een +1 weg! Lees snel verder voor alle info.

Dat je vol nieuwe motivatie het nieuwe jaar in gaat, is je vast inmiddels wel duidelijk. Maar de Fitness & Health vakantie bied nog veel meer leuke dingen! Allereerst maak je kennis met enorm veel nieuwe sporten. Zo kun je leren boksen, krijg je 1 op 1 personal training en pak je zelfs een bootcamp mee. Maar een vakantie staat natuurlijk ook in het teken van relaxen en ook daar is zeker geen gebrek aan. Je verblijft in een prachtige villa in Arnhem die beschikt over een bubbelbad, sauna en (bij mooi weer) zelfs een zwembad! De villa is omringd door bossen, dus tot rust komen is hier een makkie. En alsof dat nog niet alles is, kun je ook nog de hele week all-inclusive genieten van heerlijk gezond eten. Zo weet je zeker dat jij alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft en doe je bakken vol nieuwe inspiratie op. Gedurende de vakantie krijg je 1 op 1 begeleiding en adviezen waar je ook na de vakantie nog volop mee aan de slag kunt. Wedden dat jij na deze vakantie super fit en uitgerust terugkomt? Wij pakken onze koffers alvast. 😉

Ben jij nu net zo enthousiast geworden als wij en kun je niet wachten om ook op een super motiverende fitnessvakantie te gaan? Dan hebben we heel leuk nieuws! We mogen een complete Fitness & Health vakantie weggeven voor jou en een +1! Je verblijft in een prachtige villa vlakbij Arnhem en kunt zelf kiezen uit een van deze data. Daarnaast krijg je een luxe kamer voor 2 personen. Ook kun jij gebruik maken van alle faciliteiten die de vakantie te bieden heeft en deelnemen aan alle toffe workouts en andere activiteiten. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch?

Zo maak jij kans

Het allermooiste is nog wel dat meedoen echt heel erg makkelijk is! Sterker nog, je hoeft er bijna niets voor te doen. Doorloop onderstaande stappen en wie weet ben jij straks de gelukkige die samen met je BFF op deze fantastische vakantie gaat.

 

  1. Like Fitness & Health Vakantie op Facebook
  2. Tag degene met wie jij wilt gaan!
  3. Vul hieronder jouw naam en mail adres in!